Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Axis
  
Adres:Kerkskenhoek 72
Postcode:9450
Plaats:Haaltert
  
Telefoon:053 859 898
Fax:053 859 890
Website:http://www.axisfbe.be

INFORMATIE

 Een boekhoudkantoor met een brede visie... dat is precies wat wij voor u willen zijn! De tijd dat een boekhouder alleen cijfertjes op formulieren invult is allang voorbij.


Een efficiënte service vereist nu een diepgravende expertise in een brede waaier van vakgebieden. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Om u een antwoord te kunnen bieden op om het even welke vraag of een oplossing voor gelijk welk probleem, hebben wij ons omringd met een netwerk van specialisten in de branche.


Als spil van dit netwerk centraliseren wij hun adviezen en gieten ze voor u in een direct toepasbare oplossing. Ons gebruik van de nieuwste IT-technologieën daarbij is uniek in België.


Wij begrijpen dat uw onderneming als een levend organisme is, met een eigen groei, evolutie en cyclus. Doorheen alle fasen van die levenscyclus kunt u op ons advies rekenen.


Of het nu gaat om de opstartfase, de administratieve opvolging of over fusies en overnames … Stuk voor stuk bieden ze unieke opportuniteiten!


U begeleiden om deze kansen met beide handen aan te grijpen is voor ons een persoonlijke ambitie! Na ruim twee decennia aan ervaring heeft AXIS een in België unieke expertise opgebouwd.


Die bieden wij u aan in een sfeer van helderheid, transparantie en vertrouwen. Wij doen u geen loze beloften, maar zetten tot in detail op papier wat we voor u gaan doen (modelcontract) en hoe dit zal worden vergoed (factureren volgens uw voorkeur). Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / Belastingadviseurs.be