Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

VOF Van Neste
  
Adres:Rijksweg 1
Postcode:8520
Plaats:Kuurne
  
Telefoon:056 73 15 45
Fax:056 73 15 40
Website:http://www.vofvanneste.be

INFORMATIE

 In juli 1979 startte Mieke Vanneste, op 25 jarige leeftijd, na haar studies TEW aan de toenmalige UFSIA en na een korte praktijkervaring, met haar eigen accountantskantoor te Tielt in West-Vlaanderen.

In 1981 was het de tijd om een eerste medewerkster aan te werven, nl. Marie-Jeanne Deketelaere, die trouwens nog altijd deel uitmaakt van ons ervaren team medewerkers.

In januari 1987 werd het kantoor naar Kortrijk overgebracht. De echtgenoot van Mieke Vanneste, Stan Vanlerberghe (eveneens Lic. TEW) was ondertussen ook, samen met 5 bedienden, actief in het accountantskantoor.
Sindsdien specialiseerde het kantoor zich meer en meer in accountancy en fiscaliteit. Dit ging steeds gepaard met verdere uitbreiding.
Dit bracht met zich mee dat er, in 1988 een nieuw modern kantoorgebouw betrokken werd langs de Rijksweg in Kuurne. Op dit adres zijn onze kantoren nog steeds gevestigd.

In 2005 ging het kantoor samensmelten met het accountantskantoor Roland Sabbe uit Kortrijk. Dit was onmiddellijk een succes, want meteen werden de tientallen jaren ervaring van beide kantoren en hun medewerkers enthousiast samengebundeld.

Ondertussen zijn er nu een twintigtal gespecialiseerde bedienden, die trouw zijn aan het kantoor en het cliënteel. Uiteraard vraagt de materie een enorme inspanning op gebied van bijscholing en studie. Seminaries en cursussen volgen is dan ook een must.

Iedere klant heeft zijn eigen dossierbeheerder, die het dossier door en door kent. Hij of zij is ook steeds het aanspreekpunt voor de klant. Eventuele specifieke problemen worden dan voorgelegd aan een deskundige ter zake. Dit kan zowel een persoon intern van het kantoor zijn, wat meestal het geval is, of een externe deskundige.
Wij kennen immers door onze jarenlange ruime ervaring alle topspecialisten voor elk vakgebied. Door het feit dat we geen samenwerkingsverplichtingen hebben, kunnen we voor elk probleem de juiste expert raadplegen. Dit gaat van revisoren, advocaten, notarissen, (crisis)managers, bedrijfsleiders, bankiers, selectieburo's tot collega's enz.

Op deze wijze slagen wij erin een persoonlijke service te garanderen en wordt ieder dossier "behartigd" op een professionele manier.

Ons cliënteel bestaat vooral uit kleine tot middelgrote KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen. Onze speciale aandacht gaat ook naar starters met de goeie mentaliteit en spirit, want zij zijn de toekomst en daar gaan we voor.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Belastingadviseurs.be